Diari La Veu del País Valencià
Camps nega que algú es beneficiara dels contractes amb Urdangarin
Europa Press / RedactaVeu / València

Camps s’ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació després d’atestar per segona vegada en el ‘cas Nóos’ des del Consell Jurídic Consultiu (CJC), on es troba el seu despatx, i davant un secretari judicial de València.

Camps, qui també és diputat en Les Corts, havia de prestar declaració a partir de les 10.30 hores, i ha comentat que l’interrogatori ha sigut curt, amb 24 o 25 preguntes.

L’objecte d’aquesta nova citació era que explicara la gestació dels València Summit organitzats al 2004, 2005 i 2006 per l’Institut Nóos i pels quals aquesta entitat va percebre vora 3,6 milions d’euros públics, part de la destinació de la qual està sent investigada.

En relació amb aquests esdeveniments, Camps ha destacat que “ningú absolutament és indicat per ningú d’haver-se directa o indirectament beneficiat per res”. No obstant açò, -ha prosseguit-, “ací el que hi ha hagut és molt de treball, molt d’esforç i molt d’interès per fer que el País Valencià siga un gran territori, que es fera el millor, que vinguera el millor, i que es realitzaren activitats sempre al màxim nivell”, ha subratllat.

Així mateix, Camps ha assenyalat que confia “plenament” en l’administració autonòmica i local, “i en totes les persones que han portat endavant cadascun dels projectes en aquests anys”.

Comparteix

Icona de pantalla completa