Diari La Veu del País Valencià
Txarango confirma la seua presència al Feslloch 2014
RedactaVeu / València

El primer dia de festival, que serà el dijous 10 de juliol, arrancarà amb el so de Txarango, Oques Grasses i Sènior i el Cor Brutal com a grups confirmats per a la primera jornada del festival que enceta la música en valencià a l’estiu.

El Feslloch comptarà en el cartell, per primera vegada, amb Bajoqueta Rock, un referent de la música en valencià que posarà grans dosis de festa a l’escenari del festival amb el treball 25 anys fent l’haca.

Un altre dels noms assegurats és Pau Alabajos que actuarà amb la seua banda al complet i presentarà temes de tota la seua trajectòria.

A més s’han confirmat les actuacions de Smoking soul’s, que presentarà L’espenta, el seu primer disc; també aterrarà al festival Joan Palomares que presentarà un nou projecte que ara mateix estan acabant d’enllestir.

Aquests grups amplien l’oferta musical de l’Escenari Gran del festival junt amb altres formacions que ja vam anunciar com La Gossa Sorda, Orxata, Els Catarres i Goulamas’k.

També s’han confirmat més actuacions a l’Auditori de vesprada. Vam anunciar l’actuació d’Òscar Briz i ara se suma Clara Andrés amb la seua música des de les contrades de la Safor, que presentarà el seu nou treball al festival i l’espectacle Estellés de mà en mà, de Francesc Anyó i Borja Penalba, mitjançant el qual fan una exquisida retrobada amb els poemes del poeta amb música recitada.

“Encara queden uns quants grups valencians per arrodonir el cartell del Feslloch, perquè per a nosaltres és prioritari donar una mostra de la música que s’està fent al País Valencià en la nostra llengua. El que tenim clar és que volem garantir un abonament des del dijous, quan arranca tot, per a continuar oferint música i país divendres i dissabte”, ha declarat Voro Golfe, el coordinador musical d’Escola Valenciana.

Fes lloc als menuts: Dani Miquel i Trobadorets

Una altra novetat del festival és la secció ‘Fes lloc als menuts’, que seran sessions matinals de divendres i dissabte amb música en directe feta per grups del País Valencià que es dirigeixen a aquest sector. El divendres actuarà el grup Trobadorets que es defineixen com a creadors de “música menuda. Menuda música” el dissabte 12 de juliol serà el torn de Dani Miquel. “Per a nosaltres és una gran aposta perquè hi ha feslloquers i feslloqueres que cada cop més vénen en família i per oferir també als xiquets i xiquetes de Benlloch una programació que els siga atractiva i servisca per integrar més el poble amb el festival”, ha assegurat Ana Edo, regidora de cultura de Benlloch.

Així mateix ja està habilitat en el web del feslloch l’apartat de “Lloguers” per a totes i tots els qui busquen alternatives a la zona d’acampada i vulguen buscar allotjament en Benlloch.

Punts de venda d’entrades

Al mes de maig s’anunciaran els punts de venda físics oficials dels abonaments anticipats a 28 €. Serà quan acabe la promoció especial d’abonaments a 25 € que només es podran adquirir mitjançant la botiga ‘on-line’ d’Escola Valenciana fins al 25 d’abril.

Els abonaments i les entrades del Feslloch 2014

L’abonament dels tres dies té un preu de 25 € (només 250 abonaments). Després, el preu de venda anticipada serà de 28 €. A partir del 8 de juliol serà de 35 €. Es mantenen, per tant, els preus de l’anterior edició.

Comparteix

Icona de pantalla completa