Diari La Veu del País Valencià
Puig acusa Fabra i Milagrosa de negociar una operació política per a dilatar el ‘cas Gürtel’
RedactaVeu / València

Segons ha denunciat el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig , “va haver-hi un negoci entre Milagrosa Martínez i Fabra per a acabar amb aquesta situació; el que no sabem són els termes del contracte però el que és clar és que no es pot plantejar des de cap terme de decència política que es pot ser alcaldessa i no es pot ser diputada”.

Ximo Puig, que s’ha referit així davant preguntes dels periodistes i després de conèixer que el TSJ valencià es declara no competent per a celebrar el judici per Fitur i per tant ho remet a l’Audiència de València, ha denunciat que “les línies roges de Fabra són una autèntica metàfora”.

En aquest sentit, ha assenyalat que “solament serveixen per a saltar-les quan convé i per a matar políticament els seus enemics quan convé, però no serveix per a l’interès general, ni per a la democràcia”.

El dirigent socialista ha mostrat el seu respecte cap a la decisió del tribunal després de reiterar que, “és evident que ara el que estan guanyant és temps”.

Finalment, i davant aquesta nova situació que es planteja, el secretari general del PSPV-PSOE ha destacat que “l’objectiu fonamental per als socialistes valencians és que més ràpid que tard la justícia es pronuncie respecte al saqueig de les arques valencianes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa