Diari La Veu del País Valencià
Les grans superfícies del País Valencià esperen rebre 600.000 clients el diumenge
RedactaVeu / Europa Press / València
Les grans superfícies del País Valencià esperen rebre aquest diumenge, dia 20 d’abril, un total de 600.000 clients, segons les previsions de la patronal Anged, que estima que l’arribada de turistes compensarà l’eixida vacacional dels valencians.

L’entitat ha assenyalat en un comunicat que el comerç del País Valencià no es veurà afectat per les vacances de Pasqua, ja que la majoria dels valencians que ixen de viatge tenen com a destinació les comarques valencianes.

A més, ha recordat que les previsions del sector turístic “apunten a uns magnífics resultats durant la Setmana Santa”, ja que els hotels i apartaments d’arreu del territori tindran una ocupació superior al 80 per cent de mitjana.

Des d’Anged valoren “molt positivament” el volum de consum dels turistes en sectors com l’alimentació, mobles, electrodomèstics i tèxtil, i assenyalen que l’obertura del diumenge servirà perquè puguen realitzar “les compres necessàries per a aquests dies de vacances, però també per a completar el seu segon habitatge de cara a l’estiu”.

Per al seu portaveu, Antonio López-Pena, “les primeres dades econòmiques de 2014 corroboren que turisme i comerç seran les dues grans locomotores de l’economia valenciana, i possibilitaran la creixent generació d’ocupació neta en la nostra comunitat”.

Al seu judici, “un dels pilars per a aquest canvi de tendència ha sigut la liberalització d’obertures de festius en les zones de gran afluència turística”.

Comparteix

Icona de pantalla completa