Diari La Veu del País Valencià
El PP impedeix que l’Ajuntament de Castelló es posicione sobre el ‘fraking’

RedactaVeu / Castelló de la Plana

La moció ha rebut el suport dels tres grups polítics de l’oposició i no ha sigut aprovada finalment a causa dels vots en contra de partit popular. D’aquesta forma l’executiu liderat per Alfons Bataller ha deixat passar una nova oportunitat per solidaritzar-se amb els 42 municipis afectats pels projectes de l’empresa Montero Energy.

La PAF lamenta la falta de coherència dels representants polítics del PP a l’ajuntament de Castelló, que van rebutjar recentment els projectes de prospeccions petrolieres que afecten les Illes Columbretes però continuen sense posicionar-se en contra dels projectes ‘fracking’ que amenacen les comarques del nord.

Abans de finalitzar la seua segona intervenció, Carmen Carreras, portaveu del grup municipal d’EUPV ha recordat a Javier Moliner, que els representants de la plataforma anti-fracking segueixen esperant la citació per a reunir-se amb ell.

Cal recordar que, la secretaria del president de la Diputació va confirmar als representants ciutadans de la PAF que atendria la seua petició de reunió i a dia de hui, després de dos mesos i mig, continuen sense rebre la citació anunciada.

Comparteix

Icona de pantalla completa