Diari La Veu del País Valencià
Morera: “El PP ataca Compromís perquè nosaltres sí tenim solucions al caos que ens han deixat”

RedactaVeu / València

El portaveu de Compromís en Les Corts Valencianes, Enric Morera, considera que la preocupació que té el PPCV pels altres partits “és malaltissa i demostra que el seu model de govern està més que esgotat, perquè els ciutadans volen projectes, solucions i respostes als seus problemes”.

Morera sosté que des del PP estan ocupats a “observar, criticar i atacar” els partits com Compromís, “perquè nosaltres sí que tenim projectes, solucions i respostes al caos i al desastre que ens han deixat a la nostra terra”.

Segons Enric Morera, “al portaveu del PP en Les Corts li agrada molt parlar de simbologia, de tripartit, de candidatures, però no parla de per què el seu president fuig del Parlament i no compareix, o per què no compareixen quan toca els consellers posant excuses molt ridícules”.

En aquest sentit, el portaveu de Compromís li ha reclamat que explique per què el Consell o el PP “no porten proposicions de llei a Les Corts, per què no es compleix amb els pressupostos i per què maltracten dia a dia la ciutadania”.

Per al portaveu de la coalició valencianista, progressista i ecologista, “el que ha de fer el PP és preocupar-se menys dels altres partits i endreçar el seu, un partit que està més als tribunals que a Les Corts i un partit que guanya les votacions parlamentàries amb els vots d’imputats en casos de corrupció”.

Per a Morera, “açò és vergonyós i parlar i acusar a la resta és tirar pilotes fora i demostrar una grandíssima covardia de no saber afrontar els problemes interns del seu partit, uns problemes que han afectat o que afecten la societat valenciana”, assegura.

Comparteix

Icona de pantalla completa