Diari La Veu del País Valencià
‘La Veu’ es presenta aquest dijous a l’Espai País Valencià de Barcelona

RedactaVeu / València.

El ciberdiari ‘La Veu del País Valencià’ es presenta aquest dijous 24 d’abril a l’Espai País Valencià de Barcelona a la Casa de València amb l’objectiu que els valencians i valencianes residents a Catalunya coneguen de primera mà el nostre diari digital.

L’acte començarà a les 20 hores i serà presentat per Raül Rubio d’Espia País Valencià. A continuació prendrà la paraula l’editor i coordinador de’ La Veu’, Moisès Vizcaino, qui explicarà la raó de ser del diari i sobretot incidirà en el panorama comunicatiu del País Valencià.

Considerant el moment que viuen els valencians i les valencianes, Espai País Valencià valora “molt positivament la tasca periodística, de consciència crítica i d’aportació cultural que ‘La Veu’ duu a terme”.

Per aquest motiu, “volem contribuir a la seua divulgació, i possibilitar que un equip de la redacció, encapçalat per l’editor, Moisès Vizcaino, presenten els objectius, l’organigrama i les pàgines del diari digital, amb comentaris de detall adreçats a tot el públic interessat que hi desitge assistir”.

Laveupv.com és el nou diari digital del País Valencià, nascut l’1 de gener de 2013, que té la voluntat d’ajudar a vertebrar el País Valencià, de ser una veu diferent, independent i rigorosa que contribuïsca al canvi social. Això és, fer ús del periodisme 2.0 a través de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació, que en ple segle XXI ens permeten a la vegada parlar de nosaltres els valencians, i connectar-nos directament amb la resta del món. És editat per l’empresa Edicions La Veu del País Valencià, SL.

Què és l’Espai País Valencià? Projecte “10a Setmana Cultural”…Col·labora!

L’Espai País Valencià és una entitat constituïda la tardor de 2004 que pretén agrupar els valencians i valencianes residents al Principat de Catalunya i a tots aquells i aquelles que no essent valencians vulguen contribuir a la recuperació cultural i nacional del País Valencià. Els objectius de l’entitat són:

– Promoure el coneixement de la realitat social, política, cultural i mediambiental del País Valencià a la societat catalana. Més enllà de tòpics tant estesos com falsos, entenem que la complexa realitat valenciana actual ha de ser transmesa a la societat catalana des d’una òptica diferent a la dominant, que massa sovint silencia les veus dels qui tenim una altra visió del país.

– Treballar, des del Principat, per la defensa del País Valencià, la seua llengua, cultura, medi ambient i benestar col·lectius.

– Enfortir els lligams entre el País Valencià i el Principat de Catalunya tant a nivell cultural com social, polític i econòmic. Els diversos territoris dels Països Catalans han de tendir a articular-se en els diversos nivells, i la nostra entitat pretén fomentar aquesta articulació des de la base.

– Defensar i impulsar la llengua i la cultura comunes i la seua cohesió. Són el nostre patrimoni més valuós i hem de treballar pel seu futur.

– Defensar els interessos dels valencians residents al principat de Catalunya. En matèria d’infraestructures, transports, habitatge, laboral i acadèmica. Compartim necessitats i interessos i associant-nos els defensarem millor.

Comparteix

Icona de pantalla completa