3.000 joves trien Ontinyent per gaudir de la Pasqua amb el Festival Diània

El Govern d’Ontinyent destaca el positiu impacte del festival a l’activitat dels comerços i empreses locals així com l’absència d’incidents destacables
22 abril 2014 01:00h
Imatge corresponent a un dels concerts del Festival Diània celebrats a Ontinyent del 17 al 19 d'abril.
RedactaVeu / Ontinyent

Al voltant de 3.000 joves procedents de les comarques del País Valencià triaren Ontinyent per gaudir de les vacances de Setmana Santa i Pasqua assistint a la primera edició del Festival Diània, l’alternativa cultural i d’oci organitzada enguany per l'Assemblea de Joves Meruts i l'Ajuntament de la ciutat.

Des del Govern d’Ontinyent s’ha destacat el positiu impacte del festival a l’activitat econòmica a la ciutat, xifrant en vora 50.000 euros només les compres i despeses directes en supermercats, restaurants, bars i empreses locals que han prestat els seus serveis a l’organització. Així mateix, s’ha valorat molt positivament l’absència d’incidents destacables durant els tres dies que ha durat el festival (del 17 al 19 d’abril).

Grups i bandes d’estils molt diversos com Aspencat, la Raíz, Arthur Caravan, Andreu Valor, Tashkenti, Auxili o Smoking Soul's, feien vibrar els joves desplaçats als camps de futbol de la Puríssima, on es disposava d’una zona d’acampada gratuïta amb dutxes que va gaudir d’una gran acceptació.

L’Assemblea de Joves Meruts ha qualificat de “absolut èxit” el resultat d’una convocatòria “que ha canviat radicalment la imatge que molts joves tenien de la nostra ciutat, que en altres temps en dies com aquestos estava buida i sense oferta d’oci, i que enguany ha estat un lloc d’encontre i gaudi per als ontinyentins, que no hem hagut d’eixir fora, i també per als visitants”.

Des de la Regidoria de Joventut, Pepe Pla ha destacat “l’enorme treball dels Joves Meruts, que han demostrat que la nostra joventut està sobradament preparada per a traure endavant una fita com aquesta, que ha estat molt més que música, i que seguirà comptant amb el suport del Govern d’Ontinyent”.

Per la seua banda, el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, ha explicat que durant els tres dies que ha durat el festival s’ha procedit a la neteja diària dels diversos pàrquings i zones d’estacionament adjacents a la zona d’acampada, que una volta finalitzat el festival ha restablert la normalitat.

El regidor de Seguretat, José Mª Hoyos, ha felicitat els i les joves participants pel seu civisme així com per l’absència d’incidents destacables durant els tres dies que ha durat el festival.


next