Diari La Veu del País Valencià
Albiol: ‘Amb els 26M€ de patrocinis d’Aerocas es poden construir 13 centres de salut o 16 escoles’

RedactaVeu / València

La candidata d’EUPV en la llista d’IU al Parlament Europeu i diputada en Les Corts, Marina Albiol, ha fet públics hui una trentena de contractes confidencials entre l’Aeroport de Castelló amb clubs de futbol i equips de motociclisme, entre altres, per un valor global superior als 26 milions d’euros.

La formació d’esquerres ha penjat en el portal www.eldesconfidencial.com 30 contractes, la gran majoria dels quals contenen clàusules de confidencialitat que “el Consell utilitza per a ocultar informació a la ciutadania perquè no sàpiga com es gasten aquests diners però nosaltres els desconfidencialitzem”, ha explicat Albiol.

Segons ha explicat la parlamentària autonòmica, es tracta d’una trentena de contractes “injustificats i injustificables” per a fer publicitat “d’un aeroport que ni tan sols funciona a dia de hui”.

Albiol ha fet pública una relació de 30 contractes, que a excepció de dos tots contenen clàusules de confidencialitat, des de l’any 2006 fins al 2010 per un valor total de 26.350.952 euros amb clubs de futbol i altres empreses privades.

La diputada d’esquerres ha advertit també que “amb els 26 milions que Aerocas ha gastat en patrocinis es podrien haver construït 13 centres de salut o 16 escoles”.

Comparteix

Icona de pantalla completa