Diari La Veu del País Valencià
El jutge de Gürtel cita l’alcaldessa d’Elx i el de Paterna
Europa Press / València

Així consta en una providència dictada pel magistrat, José Ceres, de data 17 d’abril, i que es refereix a les peces 1, 2 i 6 del procediment -en total hi ha sis-. En concret, en la primera peça s’investiga el suposat finançament il·legal del PPCV; en la segona, presumptes delictes de falsedat documental; i en la sisena peça, suposats delictes fiscals que la trama hauria comès.

El magistrat, després d’estudiar informes de l’Agència Tributària, acorda per al pròxim dia 30 d’abril cinc testificals, entre elles, les de Mercedes Alonso i Lorenzo Agustí.

No obstant açò, s’ha decidit ajornar la de l’alcaldessa d’Elx perquè la testifical coincidia amb un ple. El tribunal valencià ha informat que hi haurà un nou assenyalament, per al qual encara no hi ha data.

Al costat d’Agustí, el dia 30 d’abril hauran d’acudir a atestar altres dirigents locals del PP, entre els quals es troba el portaveu del PP en l’Ajuntament d’Ontinyent, Filiberto Tortosa. Les declaracions estan previstes entre les 10.15 i les 11.45 hores.

Aquestes noves testificals s’emmarquen en la recerca relativa al presumpte finançament irregular del PPCV, en concret, se centren en les campanyes electorals de 2007 i de 2008, tal com han concretat fonts del tribunal valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa