Diari La Veu del País Valencià
Manifest de la Plataforma per la Unitat dels Partits Progressistes Valencians

RedactaVeu.

Un grup de valencians i valencianes, preocupats per la dolenta situació econòmica, política i cultural que pateix el País Valencià, han elaborat un manifest per demanar als partits progressistes valencians amb representació parlamentària, PSOE-PSPV, EUPV i Compromís, que manifesten obertament la voluntat ferma d’arribar a acords programàtics i de govern si, en les properes eleccions autonòmiques i municipals del 2015, obtenen la suma suficient d’escons per desbancar a la dreta del poder institucional.

Així ha passat a l’Ajuntament d’Alcoi i a altres municipis valencians.

Al nostre parer, és el moment de començar a treballar en la redacció d’un acord de mínims per donar contingut a l’acció d’una veritable política alternativa a la que està fent la dreta, amb l’objectiu de fer una veritable regeneració democràtica i política.

Pensem que tenim l’obligació cívica i política, i després de 18 anys de governs conservadors del PP, de tornar la il·lusió als valencians, d’assegurar la possibilitat de desplaçar definitivament als populars del govern de la Generalitat i dels municipis, i per això és imprescindible la unitat dels partits progressistes.

És per això que et demanem que entres en aquest enllaç, li dónes un colp d’ull al manifest i, si estàs d’acord, el signes.

L’objectiu final és fer arribar el manifest, amb el llistat de persones que li donem suport, als partits esmentats, sindicats, plataformes cíviques i mitjans de comunicació.

Amb la teua col·laboració de segur que aconseguirem el suport d’altres valencians i valencianes, necessaris tots ells per pressionar i fer entendre als esmentats partits que és necessari que arriben a acords de governabilitat.

Alcoi, 25 d’abril del 2014

Plataforma per la Unitat dels Partits Progressistes Valencians

Comparteix

Icona de pantalla completa