Diari La Veu del País Valencià
La Societat Filharmònica Alteanense recupera el seu prestigiós certamen internacional
RedactaVeu / Altea

La Societat Filharmònica Alteanense (SFA) ha publicat les bases amb les quals recupera el seu prestigiós Certamen Internacional de Bandes de Música (CIBM) Vila d’Altea després de dos llargs anys d’absència del panorama musical en els quals s’havia guanyat durant 40 edicions el reconeixement nacional i internacional.

La comissió organitzadora seleccionarà per a la participació en el certamen un màxim de 4 bandes de música simfòniques en una única secció, amb un màxim de 135 músics, que actuaran el 7 de desembre al Palau Altea Centre d’Arts.

La 41a edició, que es preveu molt disputada i de gran nivell, premiarà la millor de les excel·lents bandes de música simfòniques que se seleccionaran amb 7.500 euros i el trofeu de la societat musical. Les altres tres formacions percebran 1.500 euros per la seua participació. A més, es podrà atorgar un premi especial del jurat al millor solista que rebrà un diploma acreditatiu i una estada d’un cap de setmana per a dues persones a Altea. El termini d’inscripció finalitza el 23 de juliol.

Juan Tomás Laviós, president de la SFA, assegura que “enguany que la societat musical compleix 125 anys era fonamental recuperar el certamen, un dels seus principals actius i un element de dinamització a Altea que potencia la imatge del municipi com a destinació turística cultural i associat a una gran tradició artística”.

El CIBM Vila d’Altea no es va celebrar al 2012 i 2013 per problemes econòmics però es reprèn en un any històric per a la SFA amb el suport de l’ajuntament i del Palau Altea, gestionat per Olympia Metropolitana.

Bases del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea 2014

Comparteix

Icona de pantalla completa