Diari La Veu del País Valencià
La Veu es presenta a l’Espai País Valencià de Barcelona

RedactaVeu / Barcelona.

La Casa de València a Barcelona va acollir el passat cap de setmana la presentació de La Veu del País Valencià, presentació organitzada per Espai País Valencià.

En la presentació es donaren cita un bon nombre de joves residents a Barcelona per a informar-se sobre l’únic diari d’àmbit de País Valencià en la nostra llengua.

La presentació va estar a càrrec de Raül Rubio, d’Espai País Valencià. Després va intervindre l’editor i coordinador de La Veu, Moisès Vizcaino qui va explicar els objectius del web, l’organització de l’equip multidisciplinar de La Veu o la lamentable situació del panorama comunicatiu valencià.

Per la seua part, Xavier Pérez, director de La Veu, va incidir en l’estructura del diari, les temàtiques o la importància de la participació del lector al diari.

Després, els assistents a la presentació varen fer diverses intervencions per informar-se sobre diverses qüestions d’aquest mitjà de comunicació.

Cal destacar la presencia a l’acte dels columnistes de La Veu, Francesc Viadel i Ferran Sanz i Joan Camp, de Tirabol Produccions.

Comparteix

Icona de pantalla completa