Diari La Veu del País Valencià
Triplet de l’Amistat de Quart de Poblet al Certamen de Cullera

RedactaVeu / Cullera

L’Agrupació Musical L’Amistat ha obtingut el triplet en el 57 Certamen Nacional de Bandes “Ciutat de Cullera”, celebrat el passat 27 d’abril. La centenària banda de música de Quart de Poblet ha aconseguit el primer premi i el premi especial del jurat amb 204,5 punts. A més, el premi al millor director del certamen ha recaigut en José Onofre Díez Monzó, titular de “L’ Amistat ” de Quart .

Per la seua banda, la Sociedad Unión Musical y Artística, Sax obtingué el segon premi amb 175,5 punts i la Asociación Artística y Cultural Ciudad de Atarfe (Granada), el tercer amb 151,5 punts .

El premi a la millor desfilada va ser pels músics de Sax. Els premis van ser designats per unanimitat dels membres de jurat: Pablo Sánchez Torrella, José Susi López i Andrés Valero Castells.

Lliurament de guardons del director

Nit de festa a Quart

Els músics, directius i socis de L’Amistat van proferir en crits i aplaudiments en conèixer la triple victòria. En tornar a Quart de Poblet, van desfilar en cercavila des de l’entrada de la població fins a l’Ajuntament, on els va rebre l’alcaldessa, Carmen Martínez.

El president de la societat, Cristóbal Mora, va donar les gràcies als músics per la seua dedicació i va destacar el treball del mestre, José Onofre Díez Monzó. Després va continuar la festa als locals del Casino .

Comparteix

Icona de pantalla completa