PaellasFest14 ajorna el festival en La Punta després de denegar-se el permís

El ‘macrobotellón’ esperava reunir més de 10.000 persones aquest dimecres
30 abril 2014 01:00h
Europa Press / València
 

Els responsables de l'esdeveniment han indicat que aquest certamen s'ha ajornat "per motius aliens a la promotora fins a nova data". Així mateix, han assenyalat que la nova convocatòria "es farà saber en la major brevetat possible" i que el festival "comptarà amb el mateix cartell d'artistes previst" per a aquesta jornada.

La Conselleria de Governació ha denegat l'autorització que els organitzadors de l'esdeveniment havien sol·licitat per a la seua celebració perquè "no compleix les mesures de seguretat quant a evacuació i accessos", segons han explicat fonts d'aquest departament.
 

 
La promotora de PaellasFest14 ha lamentat "les molèsties que haja pogut causar als universitaris i a altres implicats" l'ajornament del festival i ha insistit que "no s'ha cancel·lat" sinó que "s'ha ajornat".

Els organitzadors han assegurat que han intentat "per tots els mitjans no ajornar l'esdeveniment", però han afirmat que s'han vist "obligats a açò ja que es tracta de motius que escapen de la seua competència". En aquest sentit, han precisat que "no es tracta d'un problema d'aforament ni de venda d'entrades".

D'altra banda, La Promotora CB ha apuntat que amb "la major brevetat possible es faran saber les dates en les quals s'habilitarà la devolució dels diners de l'entrada a tot aquell que així ho preferisca".
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next