Diari La Veu del País Valencià
La policia deté a Vila-real un jove acusat de llançar un plàtan a Alves

ACN / Vila-real.

La policia ha detingut un jove de 26 anys a Vila-real acusat de llançar un plàtan al jugador del F.C. Barcelona Dani Alves durant un partit a l’estadi El Madrigal el passat diumenge, segons que han confirmat fonts policials.

Els fets varen ocórrer al partit entre el Vila-real C.F. i l’equip blaugrana. El detingut està acusat d’un delicte recollit a l’article 510 del Codi penal contra drets fonamentals i llibertats públiques, previst amb una pena de presó d’1 a 3 anys i una multa de 6 a 12 mesos.

El passat dilluns, el Vila-real C.F. va condemnar els fets i va comunicar que havia identificat l’agressor. El club li va retirar el carnet de soci i li va prohibir l’accés a l’estadi de per vida.

Segons que han explicat fonts policials, el jove va ser citat aquest dimarts a les dependències policials de Vila-real i va ser detingut immediatament.

Se l’acusa d’haver provocat a la discriminació, a l’odi i la violència contra grups o associacions, per motius racistes, antisemites o altres referents a la ideologia, religió o creences, situació familiar, la pertinença dels seus membres a una ètnia o raça, el seu origen nacional, el seu sexe, orientació sexual, malaltia o minusvalidesa.

Comparteix

Icona de pantalla completa