RedactaVeu / València

Després de l’examen de les instal·lacions també s’han descobert deficiències en aules del segon pis. Des de fa més d’un any que es van retirar les plaques del cel ras perquè no reunien les condicions de seguretat, però la Conselleria no ha intervingut per a esmenar les deficiències del centre.

A la volta de les vacances de pasqua, la comunitat educativa s’ha trobat que no s’ha realitzat cap intervenció com s’havia promès.

Des que van ocórrer els fets ni la Conselleria d’Educació ni l’INVASSAT han informat els delegats de prevenció, tal com estableix la Llei de Prevenció de Riscos Laborals, i no podien exercir la competència d’acompanyar els tècnics mentre s’avaluaven els danys, ni participar en la recerca.

Des de la FE CCOO PV recorden que aquest no és un fet ni molt menys aïllat, i que es produeixen incidents en els col·legis del País Valencià al llarg dels últims temps, acompanyats de les retallades educatives. S’han presentat denúncies i han hagut mobilitzacions davant aquesta situació.

Aquest dimecres s’ha realitzat una concentració convocada per l’AMPA a les portes del centre educatiu en la qual els xiquets i xiquetes portaven cascs per a denunciar la falta de mesures de seguretat i la falta de resposta de Conselleria.

La FE CCOO PV ha participat en la concentració i immediatament han presentat denúncia davant inspecció de treball perquè es prenguen les mesures preventives necessàries per a evitar que es produïsquen danys en la salut del personal del centre i/o a l’alumnat.

Lliurament de la denúncia a l’Inspecció de Treball

Comparteix

Icona de pantalla completa