Diari La Veu del País Valencià
Clam al País Valencià per l’ocupació de qualitat
RedactaVeu / Agències / València

Els portaveus sindicals han fet aquestes declaracions al començament de la manifestació del Primer de Maig a València, convocada a les dotze del migdia en la Plaça de Sant Agustí sota el lema “Sense ocupació de qualitat no hi ha recuperació. Més cohesió social per a més democràcia”.

També s’han celebrat manifestacions a Alcoi, Elx, Castelló i Alacant, Elda i Santa Pola.

Segons el parer de Paco Molina, hui és el dia en el qual els treballadors han d’alçar la veu contra “les polítiques injustes i ineficients contra l’atur, la protecció i la igualtat social”.

“Fabra i els seus consellers, juntament amb Rajoy, parlen d’una recuperació que no és real, les seues polítiques estan esgotades i és necessari un punt d’inflexió, perquè s’han emportat per davant generacions senceres, que no han marxat, les han espentat”.

Al seu judici, “el País Valencià viu una situació dramàtica, pitjor que l’estatal, i Fabra és tan incompetent que deixa al albir del bon temps el turisme, l’hostaleria i l’economia en general”.

Així mateix, ha criticat que “mentre s’exonera els qui més tenen que pagar impostos de patrimoni, successions o donacions, els treballadors cada dia estan més en precari i són els únics que aporten recursos per a sostenir els serveis públics”.

Per a Molina, “existeix una clara intencionalitat ideològica” en l’extensió del model de col·laboració públic-privat per a “afavorir els interessos dels qui més tenen”.

Per aquest motiu, considera que el pròxim 25 de maig, en les eleccions europees, “els ciutadans han de recordar quines persones i quines polítiques han estat all carrer defensant altres polítiques”.

En aquest mateix sentit s’ha pronunciat Conrado Hernández, qui ha demanat el suport electoral per a “aquelles opcions que pensen en les persones, l’ocupació estable, de qualitat i digna”.

“La gent no es pot tornar a deixar enganyar pel PP, perquè a la Comunitat amb el PP hi ha 700.000 aturats més i un milió de treballadors menys. El Consell està fora d’ona, el millor que ens podria passar és que hi haja un canvi de cicle”, ha afegit.

Manifest d’Intersindical Valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa