Marina Albiol: ‘Els interessos de Montero i Cairn Energy són els de Cañete’

‘Estem segurs que teníem la rabosa dintre del corral al Ministeri de Medi Ambient, i estem segurs que la continuarem tenint al Parlament Europeu’
2 maig 2014 01:00h
RedactaVeu / Castelló de la Plana

Marina Albiol, ha acusat el candidat del Partit Popular, Arias Cañete, de servir els interessos de la gran indústria dels hidrocarburs. “Tots coneixem el poder dels lobbys al Parlament Europeu, per a nosaltres no costa gens endevinar quins interessos són aquells que defensarà a Brussel·les, és evident que els guanys privats de les empreses del sector, mentre arraconarà els dels ciutadans i ciutadanes de Castelló. Els interessos de Montero i Cairn Energy són els de Cañete”.

“Recordem que la premsa ha desvelat recentment, que el candidat popular, té 85.349 participacions en la Compañía Mercantil Petrolífera Ducar SL,amb un valor de prop 165.000 euros i ho va ocultar deliberadament mentre va ostentar el càrrec de Ministre de Medi Ambient”, ha assenyalat Albiol, “estem segurs que teníem la rabosa dintre del corral al Ministeri de Medi Ambient, i estem segurs que la continuarem tenint al Parlament Europeu”.

Finalment, la candidata ha denunciat que més Partit Popular al Parlament Europeu significarà “menys pesca i turisme, menys medi ambient, menys salut per a les persones. Hem d’aturar les prospeccions petrolíferes i la hidrofracturació a les nostres comarques per una qüestió de supervivència i Cañete pertany en cos i ànima a aquestes empreses, no per res, ell controla una”.

 
next