Diari La Veu del País Valencià
‘Un déu salvatge’, en el Micalet de València del 7 al 25 de maig
Dimecres, dijous i divendres a les 20.30h

Dissabte a les 19h diumenge a les 20h

Dimecres: Preu online 8 i 6 €. Preu taquilla 16 i 14 €.

Dijous i divendres: Preu online 12 i 10 €. Preu taquilla 16 i 14 €.

Dissabte i diumenge: Preu online 14 i 12 €. Preu taquilla 18 i 16 €.

La taquilla obri els dies de funció a partir d’una hora abans de l’espectacle.

Compra amb descompte clicant ací Venda d’entrades on line o al telèfon 902 488 488.

Europa Press / RedactaVeu / València

‘Un déu salvatge’, una producció d’Olympia Metropolitana en col·laboració amb la Companyia Teatre Micalet, ha collit “un enorme èxit internacional” i ha sigut traduïda a més de 35 idiomes. A més, ha sigut portada al cinema per Roman Polanski.

El muntatge que es podrà veure en el Micalet compta amb la direcció de Carles Sanjaime i amb Pilar Almeria, Pep Ricart, Empar Canet i Jaime Linares en el seu desenvolupament.

L’obra transcorre entorn de dos matrimonis, adults i civilitzats, que es troben per a resoldre un incident protagonitzat pels seus fills d’onze anys després que un d’ells li haja partit dues dents a l’altre en una baralla en un parc.

Teatre Micalet ha assegurat que ‘Un déu salvatge’ és “una intel·ligent comèdia” en la qual els seus quatre actors “interpreten quatre adults ponderats i reflexius que, a poc a poc, van transformant-se en autèntics salvatges”.

D’aquesta manera, es conforma una “sàtira de la parella i de la relació amb els fills” que “disecciona amb gran sentit del fums la societat contemporània, a voltes atrapada en un desig de correcció política”.

Comparteix

Icona de pantalla completa