EUPV: “Una petita finestra en TVE no podrà compensar mai la pèrdua de la RTVV”

El parlamentari Ignacio Blanco denuncia que el Consell “tracta d’enganyar la ciutadania” amb les desconnexions diàries de dues hores en La 2
2 maig 2014 01:00h
El president Fabra el passat 24 de març en "Los Desayunos" de TVE.

RedactaVeu / València

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts Valencianes, Ignacio Blanco, ha assenyalat aquest divendres que “una petita finestra” en TVE “no podrà mai compensar la pèrdua de la nostra ràdio i televisió públiques valencianes”.

Blanco s’ha expressat en aquests termes en un comunicat en relació amb el recent anunci fet públic per la Generalitat de signar un acord amb RTVE per a una desconnexió diària de dues hores en La 2 al País Valencià.

El diputat d’EUPV ha denunciat que el Consell “tracta d’enganyar la ciutadania amb la promesa d’una desconnexió territorial en La 2 de TVE, que encara no sabem quan començarà, ni com es programarà”.

A més, ha indicat que aquestes desconnexions no s’emeten per alta definició i, per tant, “corren el perill de quedar-se progressivament sense audiència”.

“Per culpa del PP som l'única comunitat autònoma amb llengua pròpia i sense mitjans de comunicació autonòmics, i el valencià està completament exclòs del panorama televisiu”, ha lamentat Blanco, qui s’ha mostrat “convençut” que Fabra “pagarà per l’assassinat de RTVV en les urnes i tal vegada també als tribunals”.


Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next