Diari La Veu del País Valencià
L’incendi del Montgó afecta 39,5 h., però ja està sufocat

Europa Press / Dénia

L’incendi forestal declarat aquest divendres a Dénia , als peus del Parc Natural del Montgó, evoluciona favorablement i no té flama, per la qual cosa les tasques dels bombers se centren a segellar i refredar el perímetre afectat, d’unes 39,5 hectàrees.

Així ho ha assenyalat el conseller de Governació, Serafín Castellano, qui ha mantingut una reunió de coordinació al Lloc de Comandament Avançat. Segons ha indicat, les causes de l’incendi continuen sent investigades.

Les persones desallotjades de manera preventiva pel fum han tornat durant la matinada a les seues cases i cap habitatge s’ha vist afectat per les flames.

Al matí s’han incorporat a les tasques d’extinció quatre mitjans aeris, que se sumen a les quatre brigades amb quatre autobombes i a les sis dotacions del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant.

El Centre de Coordinació d’Emergències ha decretat per aquest dissabte nivell de preemergència per risc d’incendis forestals nivell 3 (extrem) a Castelló i Alacant, i nivell 1 (baix-mitjà) a València.

Comparteix

Icona de pantalla completa