Diari La Veu del País Valencià
EU li planteja a Fabra ‘si es conscient del seu fracàs com a president de la Generalitat’

RedactaVeu / València

“Senyor Fabra, es vosté conscient del seu fracàs com a president de la Generalitat Valenciana?”. Aquest és el text de la pregunta que el portaveu adjunt del grup parlamentari Esquerra Unida a Les Corts, Ignacio Blanco, ha presentat davant Les Corts perquè Fabra responga davant el pròxim ple del Parlament del País Valencià.

En la sol•licitud, EUPV recorda que l’atur i la corrupció “son els principals problemes que percep la ciutadania valenciana” i que les dades de l’última EPA “desmenteixen el discurs propagandista de la recuperació econòmica”.

Al mateix temps, el text de la pregunta afegeix que les institucions valencianes “segueixen patint la presència d’imputats per corrupció”, el quals, apunta EUPV en la seua pregunta per escrit, “solament dimiteixen quan els interessa demorar l’acció de la justícia”.

Per totes aquestes raons, EUPV ha sol•licitat al president Fabra que conteste aquesta pregunta davant el Parlament del País Valencià, si és conscient del seu “fracàs” com a president de la Generalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa