Diari La Veu del País Valencià
La websèrie valenciana ‘Sense Vida Pròpia’ triomfa a Canadà
RedactaVeu / Europa Press / València

El premi s’ha lliurat en aquesta matinada de diumenge a dilluns, a les 5.45, hora estatal. A més de ‘Sense Vida Pròpia’, la sèrie madrilenya ‘Libres’ ha obtingut el premi a ‘Millor Sèrie’, segons ha informat la productora en un comunicat.

El Vancouver Web Fest és un certamen creat per diferents professionals del món de la televisió canadenca que ha congregat unes 50 sèries de països com Estats Units, Irlanda, Mèxic, Canadà o l’Estat espanyol. En la trobada s’han reunit molts joves creadors que estan desenvolupant la seua activitat en el sector de les sèries creades per a internet.

En el festival s’han projectat en pantalla gran diferents sèries, i els creadors han participat en rondes de preguntes i panells sobre producció i distribució.

La directora de ‘Sense Vida Pròpia’, Ana Ramón Rubio, ha estat aquests dies en Vancouver per a arreplegar el reconeixement. “Només teníem 90 segons per al nostre discurs d’agraïment però no n’he necessitat ni 10 perquè m’he quedat sense paraules”, ha explicat.

El seu agraïment ha sigut per a tot l’equip que participa en la sèrie, i per a Miguel Cañizares, productor de la ficció valenciana, que va donar suport al projecte des de l’inici.

‘Sense Vida Pròpia’ participa al juny en un altre festival internacional, a Texas, Estats Units, i al setembre a Marsella, França.

La sèrie està a punt d’estrenar la seua segona temporada, que podrà veure’s en internet a partir del dia 25. Uns dies abans es projectarà a València i Madrid, en la sala La Rambleta i el Teatre de l’Art, respectivament.

Comparteix

Icona de pantalla completa