Controlat l'incendi forestal de Montserrat

L’incendi es va originar per la imprudència d'un llaurador en una crema agrícola. Les primeres estimacions xifren en 25 hectàrees la zona calcinada
6 maig 2014 01:00h
Imatge de les Brigades forestals treballant en la zona calcinada.

RedactaVeu / València

L'incendi declarat la vesprada dilluns en la zona de 'les Canyaes', en el municipi valencià de Monserrat, s'ha donat per controlat a les 9.00 hores d'aquest dimarts, segons ha informat el 112 a través del seu compte de Twitter.

Així, a primera hora del matí treballaven en la zona un mitjà aeri, 10 brigades, quatre autobombes, així com efectius del Consorci Provincial de Bombers. No obstant açò, a aquesta hora ja s'han retirat dues brigades i dues autobombes.

L'avís de l'incendi es va donar les 17.15 hores d'ahir. Una dotzena de persones van haver de ser desallotjades dels seus xalets de forma preventiva per aquest foc. El veïns desallotjats ja han pogut tornar a les seues cases.

L’incendi es va originar per la imprudència d'un llaurador en una crema agrícola, les restes de la qual van originar el foc. Les primeres estimacions xifren entorn de 25 hectàrees la zona afectada pel foc.


next