Diari La Veu del País Valencià
La promotora immobiliària del grup Marina d’Or es declara en concurs de creditors

ACN / Castelló de la Plana

El jutjat mercantil número 1 de Castelló ha aprovat la sol·licitud de l’empresa Comercialitzadora Mediterrània d’Habitatges S.A, propietat del grup Marina d’Or, per la qual es declara en concurs de creditors voluntari, segons la resolució facilitada aquest dimarts pel Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià amb data de 24 d’abril.

El jutge accepta la petició donada la justificació de l’empresa del seu estat d’insolvència i de no poder fer front regularment a les seues obligacions i en virtut de l’article 2 de la Llei concursal. L’empresa serà intervinguda per un administrador concursal i adverteix els deutors que han de comparèixer davant el jutjat i l’administració concursal.

Els creditors han de posar en coneixement de l’administració concursal l’existència dels seus crèdits, dins el termini legal, segons recull la resolució.

La declaració d’insolvència afecta el negoci immobiliari, concentrat en l’empresa Comercialitzadora Mediterrània d’Habitatges S.A., davant la davallada de vendes en el sector però no implica la liquidació de la societat.

El concurs de creditors no afecta però al negoci hoteler ni al complex turístic Marina d’Or, ubicat a Orpesa del Mar (Plana Alta), segons ha confirmat el grup. Marina d’Or Hotels està integrat per cinc establiments, un de cinc estrelles, dos de quatre estrelles i dos de tres estrelles.

Comparteix

Icona de pantalla completa