Els alcaldes de l'Orxa i Polop substitueixen a Castedo i Díaz Alperi en Les Corts

Els dirigents del PP estan imputats en delictes de corrupció
7 maig 2014 01:00h
Sonia Castedo i Luis Díaz Alperi.
Europa Press / València

L'exalcalde d'Alacant Luís Díaz Alperi, que va presentar la seua renúncia a l'escó de diputat el passat 9 d'abril, es troba imputat en el cas Brugal i processament en una altra causa per tres delictes contra la Hisenda Pública i suborn impropi. La seua substituta, l'alcaldessa de Polop té 46 anys i és funcionària de Justícia.

A més, el passat 1 de maig es va registrar davant notari la renúncia a l'acta de Sonia Castedo, imputada en la ramificació del cas Brugal que investiga suposades irregularitats en la tramitació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) de la ciutat. El seu escó l'ocuparà l'alcalde de l'Orxa, que figura en el lloc 35 de la llista 'popular' a les Corts per Alacant.

Amb l'eixida d'aquests dos parlamentaris, l'hemicicle ha canviat fins a 21 ocasions la seua composició des que va començar la legislatura. Per part del PP han eixit del grup Pedro Hernández Mateo, Milagrosa Martínez, Angélica Such, Alicia de Miguel, Gerardo Camps, Mario Flores, Belén Juste i Manuel Cervera, Eva Ortiz, Rafael Blasco, Paula Sánchez de León, José Marí, César Augusto Asencio, Luís Ibáñez, María José Masip i Antonio Ángel Hurtado.

Quatre diputats del PP romanen en els seus escons malgrat estar imputats en casos de corrupció.
 
next