Diari La Veu del País Valencià
Compromís insta el PP a mantindre la línia en valencià del Ramiro Jover de València

RedactaVeu / València.

La Conselleria d’Educació pretén eliminar una de les dues línies de 3 a 12 anys existent en el col·legi públic Ramiro Jover, al barri de Sant Marcel·lí, per al curs 2014-2015, tot i comptar ja amb 22 alumnes inscrits en primera sol·licitud.

Aquest fet sobta encara més “si tenim en compte que amb només la demanda de 4 famílies que volien rebre educació en castellà al col·legi Pare Català, la Generalitat no va tindre cap problema en obrir un nou curs per a ells”.

Per això, Compromís ha denunciat tant a l’Ajuntament com a les Corts aquest fet. En paraules de Consol Castillo, regidora de Compromís: “exigim un mínim suport per part de la senyora alcadessa Rita Barberà i del regidor d’educació Emilio del Toro, als pares que reclamen ensenyament en valencià per als seus fills”.

Per la seua banda, el diputat autonòmic de la coalició, Josep Maria Pañella ha presentat preguntes a les Corts per saber els motius de l’eliminació d’aquesta línia en valencià i, així mateix, ha presentat una proposició no de llei per a exigir el retorn del Ramiro Jover a la situació d’aquest curs 2013/2014.

Comparteix

Icona de pantalla completa