XI Marxa Antimilitarista a la Serra d’Aitana

Diumenge 11 de maig se celebrarà aquesta reivindicació lúdica per demanar la protecció mediambiental i l’alliberament de la presència militar en la serra
10 maig 2014 01:00h
Imatge del cim de la Serra Aitana amb les instal·lacions militars on estan situats el radars.

RedactaVeu / Alacant

Diumenge 11 de maig tindrà lloc la XI Marxa Antimilitarista a la Serra d’Aitana per demanar la protecció mediambiental d’aquest entorn natural i que siga alliberada de la presència militar.

L’acte està organitzat per la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció, Col•lectiu per a la Cultura de Pau i Noviolència de l’Alcoià i el Comtat, Ateneu Cultura El Panical d’Alcoi i Grup Antimilitarista Tortuga i està prevista la seua celebració en un ambient reivindicatiu i lúdic.

Es tracta d’una reivindicació pacífica, de convivència i muntanyenca, segons els seus organitzadors. Els assistents es donaran cita a les 9.00 h a les portes del Safari Aitana. Des d’allí realitzaran una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars.

Davant d’aquesta reixa se farà una lectura dels manifestos. Una vegada acabat aquest acte, els participants es traslladaran a peu o amb cotxe a la Font de l’Arbre, un espai natural de la serra, amb ombreig i aigua on esmorzaran.

Acte seguit, les persones que ho desitgen realitzaran l’excursió muntanyenca fins a la part carenera de la serra i la resta de gent es podrà quedar a passar el matí en la Font de l’Arbre.

Els punts d’eixida són: Elx, a les 7.30 h des de l’estació d’autobusos; Alacant, a les 7.30 des de la plaça de bous; i Alcoi a les 8.15 des de la Plaça d’Al-Azraq.
 

next