Diari La Veu del País Valencià
Castellano, sobre un pacte PP i PSOE: ‘És molt complicat amb independentistes i radicals’

Europa Press / València.

El secretari general del Partit Popular valencià (PPCV), Serafín Castellano, ha indicat aquest dilluns, respecte a un possible pacte entre el PP i el PSOE, que “és molt complicat i tremendament difícil que puguem pactar amb formacions polítiques que estan a favor de l’independentisme i de polítiques radicals”.

El també conseller de Governació i Justícia s’ha expressat en aquests termes, després de la sessió constitutiva de la Comissió Commemorativa del 30 aniversari de la Llei de Símbols del País Valencià, en ser preguntat pels periodistes per la idea del candidat del PP a les eleccions europees, Miguel Arias Cañete, qui no descarta una gran coalició entre PP i PSOE per a les eleccions generals de 2015.

“El PP sempre pacta a favor de la societat, dels ciutadans i de l’interès general”, ha manifestat Serafín Castellano, qui ha subratllat que els ‘populars’ tenen “coherència” en el seu discurs i els seus missatges.

Per tant, considera que “és molt complicat i tremendament difícil que puguem pactar amb formacions polítiques que estan a favor de l’independentisme i de polítiques radicals”. Sobre aquest tema, ha indicat que aquestes idees “no estan en la coherència del discurs de centre, de moderació i de diàleg com el que té el Partit Popular”. En qualsevol cas, entén que sí es pot arribar a acords sobre “continguts, programes i problemes que preocupen els ciutadans”.

El secretari general dels ‘populars’ valencians s’ha mostrat convençut que el PP guanyarà les pròximes eleccions europees del 25 de maig i “seguirem governant el pròxim any”. “Per a açò estem treballant”, ha postil·lat.

Comparteix

Icona de pantalla completa