El jutge Castro imputa Alfonso Grau i el cita a declarar aquest dissabte

El número dos de Rita Barberà està citat a declarar a Palma per un presumpte delicte de prevaricació, malversació i frau a l'Administració
13 maig 2014 01:00h

Europa Press /  ACN / Palma.

El processament s'ha produït després que així ho sol·licitaren els regidors del PSPV en l'Ajuntament de València -personats com a acusació popular en el cas Nóos-, petició a la qual es va adherir la Fiscalia Anticorrupció.

El jutjat número 3 de Palma, que instrueix el 'cas Nóos', ha citat a declarar com a imputat el vicealcalde de València, Alfonso Grau, en relació amb els contractes que el consistori va signar amb l'Institut que dirigia Iñaki Urdangarín.

El jutge aprecia indicis fundats de criminalitat als convenis subscrits entre Nóos, la Fundació València Turisme i la Ciutat de les Arts i les Ciències per a la celebració de les cimeres València Summit dels anys 2004, 2005 i 2006.

Castro aprecia indicis raonables que es va vorejar l'interès general i es va prescindir de les vies administratives de contractació, sense cap estudi previ de viabilitat ni ajustament als preus de mercat ni fiscalització posterior.
 
next