Diari La Veu del País Valencià
Paula Sánchez de León deixa la política
Europa Press / València

No obstant açò, encara no s’ha concretat quan es farà efectiva la decisió, tenint en compte la proximitat de les eleccions europees del 25 de maig.

Sánchez de León conclou així una etapa pública en política que va arrancar al 1997 quan va ocupar el lloc de directora del Gabinet de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència, on romandria fins febrer de 1997. Posteriorment, va passar a la Conselleria de Benestar Social i, seguidament, va arribar a les Corts Valencianes, com a responsable de gabinet entre juliol de 1999 i juny de 2003.

Al juliol d’aqueix any, va ser nomenada assessora del president de la Generalitat i des d’ací va anar pujant en l’escalafó. Així, va ser secretaria autonòmica de Relacions amb l’Estat i Comunicació; secretaria autonòmica de Cohesió Social i, més tard consellera de Justícia i Administracions Públiques al setembre de 2008.

A l’agost de 2009, de la mà de Francisco Camps, es va convertir en la portaveu del Consell, i al juliol de 2010, en directora de campanya del Partit Popular. Al desembre de 2011 es va anunciar el seu nomenament com a delegada del Govern al País Valencià, ja amb Alberto Fabra al capdavant de l’executiu autonòmic.

Comparteix

Icona de pantalla completa