Diari La Veu del País Valencià
14 mitjans aeris treballen en l’extinció d’un incendi a Marines

ACN / Marines.

14 mitjans aeris, set brigades, dues autobombes, un centenar d’efectius de la Unitat Militar d’Emergències (UME) així com diverses dotacions i brigades de bombers, treballen en l’extinció de l’incendi declarat aquest dimecres a Marines (Camp de Túria).

El foc s’ha iniciat a les 12.00 hores i preocupa el front que avança cap al Parc Natural de la Serra Calderona, segons que han informat fonts del Centre de Coordinació d’Emergències.

L’alcaldessa de Marines, Maria Dolores Celda, ha explicat al diari valencià Las Provincias que les flames es podrien haver originat per unes maniobres militars, fet que encara no ha estat confirmat.

El govern valencià ha mobilitzat 10 mitjans aeris (quatre helicòpters i sis avions) així com set brigades de Llíria, Alcublas, Iàtova i Marines, dos autobombes i un agent mediambiental.

El Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient ha enviat quatre mitjans aeris de gran capacitat al lloc de l’incendi.

Segons que ha informat a través d’una nota de premsa, a la zona s’han desplaçat dos avions amfibi amb capacitat de descàrrega de 5.500 litres procedents de la base de Torrejón a Madrid i dos helicòpters de 4.500 litres des de la base de Mutxamel (l’Alacantí).

L’incendi ha estat declarat de nivell de gravetat dos, segons que ha informat el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

Comparteix

Icona de pantalla completa