Compromís es constitueix a Alzira i Alboraia

Vicent Ginestar i Francesc Pastor encapçalen les llistes d’aquestos municipis
21 febrer 2013 01:00h
RedactaVeu /País Valencià

Continuant amb el procés de constitució dels col·lectius locals de Compromís, ara ha sigut el torn d’Alzira i Alboraia. L’Assemblea de Constitució de Compromís a la capital de la Ribera Alta, va tindre lloc a la Casa de la Cultura. A l’acte, va eixir elegit el Consell Executiu Local encapçalat per Vicent Ginestar com a portaveu. També va ser triat el representant del col·lectiu al Consell General de Compromís. La persona escollida va ser Albert Furió.

La llista la completen Albert Furió (organització), Aida Ginestar (comunicació i dinamització), Jordi Sánchez (finances), Carles Aranda (política municipal), Vicent Camarasa (sectorials), Jose Beteta (joves i implantació), Sara Garés (polítiques d'igualtat), Manolo Valls (política d'acció social) i Diego Gómez (vocal).

Pel que fa a Alboraia, l’Assemblea Constituent de Compromís per Alboraia va triar per unanimitat a la seua executiva, de la qual Francesc Pastor (Bloc) en serà el portaveu local. A l’acte, que es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament, assistiren militants i simpatitzants que acabaren de donar forma a un projecte que els seus promotors han qualificat, 'd’autèntica regeneració democràtica'. Compromís, més que una coalició és, 'una cooperativa política'.

La resta de membres de l’executiva són Joan-Josep Pastor (Bloc) com a secretari d’organització, Josep-Vicent Monjo (Bloc) com a secretari de comunicació, Josep-Antoni Dubón (Bloc) com a secretari de finances, Antoni Alcover (IdPV) i Miguel Pastor (Els Verds) com a secretaris de sectorials, Adrian Mazaro (Adherits) com a secretari institucional, i Ramón Gimeno (IdPV) com a representant dels Joves de Compromís.


Compromís Alzira


Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next