Diari La Veu del País Valencià
‘Què ens passa, Valencians!?’ es presenta hui a Barcelona

RedactaVeu / Barcelona.

Després de l’èxit del documental “Són bojos, aquests catalans!”, l’Alina Moser recorre el País Valencià amb bicicleta per conèixer quin és l’estat de la llengua a les nostres comarques. El documental ja va ser presentat el passat 25 d’abril a València. A l’acte de hui Joanjo Garcia presentarà també el seu llibre, connecta l’intent colpista del 23-F amb la dècada de 1990 i les inquietuds d’uns joves crítics amb el paper exercit per la generació dels seus pares durant la Dictadura i la Transició.

Ahir va arrancar la segona part de la 10a Setmana Cultural del País Valencià a Barcelona amb l’actuació de Xavi Castillo que va omplir la sala i arrencar riallades amb sentències com “Jo visc a València i vinc a actuar a Barcelona, vaig a les illes, i el que ens uneix no és la llengua, és l’empastrà”.

La 10a Setmana Cultural continuarà demà amb la Passejada poètica: Vicent Andrés Estellès, un entre tants a Barcelona, el tast de vins valencians, i conclourà dissabte amb la Jornada Popular i el Concert de La Gira 2014 d’Escola Valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa