‘Què ens passa, Valencians!?’ es presenta hui a Barcelona

L’Espai País Valencià presentarà hui a les 19h a Casa València el documental que retracta l’ús de la llengua al País Valencià, juntament amb el llibre Quan caminàrem la nit, guanyador del Premi Enric Valor de Novel·la, de l’escriptor Juanjo Garcia
15 maig 2014 01:00h

RedactaVeu / Barcelona.

Després de l’èxit del documental “Són bojos, aquests catalans!”, l’Alina Moser recorre el País Valencià amb bicicleta per conèixer quin és l’estat de la llengua a les nostres comarques. El documental ja va ser presentat el passat 25 d’abril a València. A l’acte de hui Joanjo Garcia presentarà també el seu llibre, connecta l’intent colpista del 23-F amb la dècada de 1990 i les inquietuds d’uns joves crítics amb el paper exercit per la generació dels seus pares durant la Dictadura i la Transició.

Ahir va arrancar la segona part de la 10a Setmana Cultural del País Valencià a Barcelona amb l’actuació de Xavi Castillo que va omplir la sala i arrencar riallades amb sentències com “Jo visc a València i vinc a actuar a Barcelona, vaig a les illes, i el que ens uneix no és la llengua, és l’empastrà”.

La 10a Setmana Cultural continuarà demà amb la Passejada poètica: Vicent Andrés Estellès, un entre tants a Barcelona, el tast de vins valencians, i conclourà dissabte amb la Jornada Popular i el Concert de La Gira 2014 d’Escola Valenciana.
 
next