Diari La Veu del País Valencià
Míting d’Esquerra Republicana a Crevillent aquest dissabte amb Joan Tardà

RedactaVeu / Crevillent / Alacant

El pròxim dissabte 17 de maig a les 20 hores tindrà lloc al Casal Jaume I de Crevillent un míting o acte de campanya de les eleccions europees de la candidatura d’Esquerra Republicana del País Valencià on intervindran el regidor d’ERPV en l’Ajuntament de Crevillent, Daniel Galvany; el candidat d’Esquerra Republicana a les eleccions europees Mario Carbonell i el diputat d’aquesta formació en el Congrés dels Diputats de Madrid, Joan Tardà.

En l’acte es parlarà del paper en construir un nou país des de les institucions europees i com pot afectar directament els valencians i els crevillentins. Des d’ Esquerra Republicana es declaren europeistes i decidits a voler canviar Europa i per això reclamen “la democràcia i la sobirania per damunt dels ‘lobbies’ corporatius i dels bancs”.

En aquesta defensa de la democràcia i dels drets de les classes populars, Joan Tardà, s’ha destacat per ser un actiu diputat amb nombroses intervencions públiques en aquesta defensa.

A més en el míting també intervindran Mario Carbonell, candidat en les llistes europees, i Daniel Galvany, regidor crevillentí de la coalició EUPV-ERPV.

Segons un comunicat de premsa d’Esquerra Republicana, aquesta formació vol ser el “punt d’encontre de tots els valencians i valencianistes que estan a favor del dret a decidir en tots els aspectes de la seua vida”. En aquestes eleccions on la circumscripció electoral és única a tot l’Estat, el vot a Esquerra Republicana “és més útil que mai”, ja que “comptarem amb la presència segura d’eurodiputats que defensaran els problemes de Crevillent des de Brussel•les”, indica ERPV.

Es pot trobar més i completa informació sobre aquest acte en aquest enllaç.

Conferència de Tardà a Alacant

A més, el mateix dissabte 17 de maig i a les 11.00h del matí se celebrarà a la seu universitària d’Alacant una conferència/col•loqui sobre ‘La crisi social i política a Europa i a l’Estat espanyol’ a càrrec del diputat Joan Tardà. Esquerra Republicana ha fet una crida a assistir a aquesta conferència per poder escoltar “com farem un #nouPaís en una #novaEuropa”.

Des de l’agenda del web d’Esquerra Republicana del País Valencià es poden consultar els actes de campanya arreu del País Valencià, i també des del facebook i twitter d’Esquerra Republicana del País Valencià es pot fer un seguiment de la campanya d’ERPV per a les eleccions al Parlament Europeu sota el lema ‘Comencem el #noupais. Ara, a Europa’.

Comparteix

Icona de pantalla completa