Diari La Veu del País Valencià
Deixen lliure el detingut per demanar per twitter l’assassinat a polítics

Europa Press / València

Així ho ha indicat el Tribunal Superior de Justícia valencià (TSJ) en el seu compte de Twitter, en què afig que el jutge ha obert una causa contra aquest jove en la qual està imputat per un delicte d’apologia per a la comissió d’assassinat. Així mateix, el magistrat li ha imposat l’obligació de comparèixer periòdicament en el jutjat.

Es tracta de la primera persona que es deté per “expressar la seua conformitat” amb l’assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó i del PP en aquella província, Isabel Carrasco.

L’operació es va iniciar quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement que una persona podia estar realitzant manifestacions d’apologia a la violència a través de les xarxes socials en relació amb l’assassinat de Carrasco.

“Així es fa, a matar-los a tots”, “Més tirs en el cap de PPeros”, “Isabel CarrasKO” o “que me’ls posen en fila un al costat d’un altre i que em donen un AK-47 que veuràs com acabe amb tots eixos fills de puta feixistes de merda”, són algunes de les frases, escrites en valencià, que el detingut publicava en el seu espai en la xarxa.

En el registre practicat en el domicili del detingut els agents van procedir a la confiscació de divers material informàtic consistent en una torre d’ordinador, un ordinador portàtil, cinc ‘usb’, tres discos durs i cinc targetes de memòria, a més del telèfon mòbil particular del detingut.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció número 6 de Sueca.

Comparteix

Icona de pantalla completa