Diari La Veu del País Valencià
EUPV exigeix que no s’autoritze una concentració del GAV en la Trobada de Benirredrà

RedactaVeu / València.

La diputada autonòmica d’EUPV i candidata al Parlament Europeu, Marina Albiol, ha demanat a la Delegació de Govern de València que retire l’autorització a la concentració convocada pel Grup d’Acció Valencianista (GAV) de Gandia per a demà a Benirredrà, contra les Trobades d’Escoles en Valencià que se celebren a aquest municipi de la Safor.

“És intolerable que es permeten aquestes concentracions de grups que tenen posicionaments feixistes i comportaments violents i, per a més gravetat, que la concentració siga contra un acte lúdic, protagonitzat per menors”.

La candidata d’esquerres lamenta la “preocupant permissivitat de la Delegació de Govern davant aquest tipus de concentracions, que fomenten la intolerància, i en molts casos deriven en accions violentes, com ja ha passat en anteriors ocasions. En cap cas haurien d’autoritzar-se concentracions d’aquest tipus, i més tenint en compte que el motiu pel qual es convoca aquesta és contra les Trobades d’Escoles en Valencià, un esdeveniment lúdic, ple de xiquets i xiquetes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa