Diari La Veu del País Valencià
Concert de cassoles hui en El Cabanyal

RedactaVeu / València.

Els Tambors de guerra sonaran hui diumenge de vesprada pels carrers del Cabanyal en un concert de cassoles dirigit pel polifacètic artista Carles Santos. El pianista, compositor, pintor, escultor, actor i preformista posarà així el punt i final a la programació de la quarta edició del Festival Cabanyal Íntim.

El concert, organitzat per la plataforma Salvem el Cabanyal, i interpretat per tots els veïns del barri que s’unisquen a aquesta iniciativa en la qual ja hi ha hagut diversos assajos previs, formarà part del projecte audiovisual que prepara el cineasta Pere Joan Ventura amb el títol No estem sols.

Una història coral de la gent que agita cada dia la vida de diferents ciutats convertint la indignació en una font d’inspiració.

Tambors de guerra té com a precedent el concert de cassoles que Salvem el Cabanyal va organitzar en 2001 a les portes del Congrés dels Diputats de Madrid, davall la direcció del compositor Leopoldo Amigo.

Durant tota la matí i vesprada del diumenge, des de les 11:30 a 20:30, Cabanyal Íntim seguirà oferint una extensa programació escènica, articulada amb el lema ‘Entre la realitat i el desig’, a l’interior de les cases particulars del barri.

Peces de petit format i durada que abasten el fet teatral des de diferents enfocaments i disciplines. Encara que és prompte per a fer un balanç, l’organització del Festival es mostra molt satisfeta amb la celebració i el desenvolupament d’aquest i l’assistència de públic.

Comparteix

Icona de pantalla completa