Europa Press / València.

El president de la Fundació València CF, Aurelio Martínez, ha anunciat aquest dissabte que l’oferta presentada per l’empresa Meriton, propietat del magnat de Singapur Peter Lim, és la guanyadora, per unanimitat dels 22 patrons, per a fer-se amb el 70% de les accions del club valencianista.

En la roda de premsa informativa de la decisió, Martínez ha oferit els detalls de l’oferta acceptada, i ha assegurat que “l’èxit ha acompanyat el procés de venda”. En aquest sentit, afirma que l’empresari asiàtic ofereix un “préstec sense interessos”, paga el deute de la Fundació “immediatament” i finança “una part amb Bankia a tres anys”

A més, reconeix que el magnat els ha garantit que posarà “60 milions d’euros en fitxatges” per a aquest estiu, més “15 en liquiditat immediata”, i que seguirà comptant amb Amadeo Salvo com a president, Rufete en la direcció esportiva i l’argentí Juan Antonio Pizzi com a entrenador del primer equip.

D’altra banda, ha revelat que el Nou Mestalla s’inaugurarà en 2019, l’any del centenari del València. “Estic segur que Bankia i Lim arribaran a un acord i que el banc no demanarà el 100% dels crèdits hipotecaris”, va indicar Martínez, que va demanar que es deixen “tranquil·les” a les parts perquè puguen arribar “a un acord com més prompte millor”.

Comparteix

Icona de pantalla completa