Diari La Veu del País Valencià
Joan Baldoví a Castelló de la Ribera

RedactaVeu / Castelló de la Ribera.

En un saló d’actes de l’Obrera que presentava un nombrós aforament, tot i el complicat horari, Joan Baldoví ha presentat la candidatura de Primavera Europea a la localitat de Castelló de la Ribera (Ribera Alta).

L’acte ha sigut presentat per Òscar Noguera, qui ha destacat la importància de participar en aquestes eleccions i fer-ho donant suport a les candidatures que representen el País Valencià.

Tot seguit, el diputat estatal Joan Baldoví, ha fet gala de la fluïdesa que el caracteritza, i ha arribat al públic allà assitent amb un discurs coherent i de defensa del patrimoni valencià. El polític de Sueca ha demanat el suport per tindre representació d’un partit que defense els interessos dels valencians i valencianes i, sobretot, que “defense les persones per sobre dels interessos econòmics que tant abunden actualment”, ha dit.

A més, ha incidit en aquells temes que preocupen actualment, com les prospeccions petrolieres i els interessos capitalistes que s’hi amaguen al darrere.

Finalment, Baldoví ha destacat la importància que tenen aquestes eleccions per la necessitat que siga un partit valencià qui defense els interessos de la nostra terra, “perquè a Europa es decideixen moltes de les coses que ens afecten a tots”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa