Diari La Veu del País Valencià
Els treballadors de TV3 reclamen a Rajoy mantenir els dos múltiplex
RedactaVeu / ACN / Barcelona

Els treballadors de TV3 han reclamat al Govern espanyol que presideix Mariano Rajoy que es mantinguen els dos múltiplex de TDT de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, després que haja transcendit que l’executiu espanyol podria suprimir-ne un en el marc de la reordenació de l’espai radioelèctric per cedir espai al servei 4G de les companyies de telefonia.

Segons el Comitè, “aquesta amputació” suposaria “renunciar” a part de l’oferta televisiva i “competir en inferioritat de condicions” amb la resta de cadenes. A més es recorda que suprimir, fa dos anys, els canals 3XL i la meitat del 33 i del Super3 argumentant raons pressupostàries va ser un “error”.

Segons els representants dels treballadors de la televisió catalana, els dos múltiplex són necessaris per “continuar garantint i consolidant” l’oferta de servei públic en català, estendre l’emissió en alta definició a tot el territori i aconseguir que programes com els desconnectats territorials del “Telenotícies Comarques” arriben arreu.

Comparteix

Icona de pantalla completa