Diari La Veu del País Valencià
El jove detingut a Bellreguard queda en llibertat acusat d’amenaces de mort

ACN / Gandia.

El jutjat d’instrucció número 1 de Gandia, en funcions de guàrdia, ha acordat aquest dimarts llibertat provisional, comunicada i sense fiança, per al jove detingut aquest dilluns a Bellreguard per amenaces a polítics a les xarxes socials, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià.

El jutge ha obert una causa per presumptes delictes de proposició per delinquir i amenaces de mort i ha establert com a mesura cautelar la compareixença periòdica dues vegades al mes. Les mateixes fonts informen que la diligència practicada serà remesa al jutjat d’instrucció número 3, competent perquè ja té una altra diligència oberta pels fets referits.

Es tracta del tercer detingut al País Valencià per comentaris a Internet arran de l’assassinat de la presidenta del PP i de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco. En aquest últim cas l’individu, un jove de 20 anys, ha estat detingut a Bellreguard (Safor). Dijous de la setmana passada un jove de 19 anys va ser detingut a Tavernes de la Valldigna (Safor) per un delicte d’apologia de l’assassinat. Divendres també van imputar una persona a Jerez de la Frontera (Cadis). I diumenge es va imputar un jove de 21 anys de Borriana (Plana Baixa).

Comparteix

Icona de pantalla completa