Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig: ‘No vull cap frontera al Sénia’

RedactaVeu / Tortosa.

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha participat en Tortosa aquest dimarts en un míting on ha defensat “les persones per damunt dels territoris”. En el míting, organitzat pel PSC, ha participat també el candidat a les eleccions europees Xavi López i el senador Joan Sabaté.

En la seua intervenció, el líder del PSPV ha defensat la importància de la relació entre el País Valencià i Catalunya i ha recordat que “els Catalans són a qui més venem i a qui més comprem”. En aquest sentit ha insistit que “el que passa en Catalunya ens importa molt, i a Catalunya ha d’importar-li molt la seua relació amb València”.

Així mateix ha defensat que “no vull ninguna frontera al riu Sénia”, en una clara defensa de la unitat d’Espanya. “No volem que Catalunya s’independitze. Catalunya necessita a Espanya i Espanya a Catalunya”, ha insistit. “Sou molt valents per defendre-ho”, ha elogiat davant els militants del PSC que es trobaven a Tortosa.

Puig també ha qüestionat a aquells que han criticat Raimon. “¿Com s’atreveixen ara, a un valencià com Raimon, que ha fet per la llengua molt més que molts altres que ara la ‘patrimonialitzen’, a quasi expulsar-lo de Catalunya?”, s’ha preguntat.

Comparteix

Icona de pantalla completa