Campanya per a cobrir necessitats de xiquets de barris pròxims al port de València

Aportem està format per 19 entitats de la comunitat portuària
21 maig 2014 01:00h

Europa Press / València.

El projecte Aportem ha difós entre el seu personal i associats el llançament d'una nova campanya solidària amb el Col·legi Santiago Apòstol per a 'intentar cobrir' les necessitats més bàsiques de condícia, educació i alimentació de xiquets que viuen en els barris pròxims al port de València en condicions precàries a la vora de la marginació.
 
El centre educatiu atén a prop de 150 menors, d'edats compreses entre els tres i els 15 anys, que acudeixen a les seues aules diàriament.

Un dels objectius d'aquesta Campanya és "aconseguir aliments necessaris per a garantir el correcte funcionament del menjador escolar i poder atendre els desdejunis, esmorzars i berenars de les pròximes sis setmanes, data de finalització de la seua activitat escolar".

En aquesta ocasió, Aportem avança a aquesta campanya la recollida de material escolar que l'any anterior es va realitzar al setembre.

Es pretén amb açò "assegurar" el normal funcionament del centre després de les vacances d'estiu des del primer dia de classe.

A més, les entitats que conformen el projecte han sol·licitat la col·laboració per a aconseguir roba per a molts dels xiquets que s'endrecen i vesteixen en el mateix col·legi, gràcies a un programa de dutxes que tenen en marxa.

next