Diari La Veu del País Valencià
‘Escrache’ silenciós de la PAH a Rajoy i Cañete a València

RedactaVeu / València.

La PAH ha realitzat un ‘escrache’ silenciós aquest dijous a l’Àgora de València, on es realitza un míting amb tota la plana major del Partit Popular. Més de quaranta policies han identificat i confiscat samarretes i pancartes d’alguns dels participants en la protesta.

Aquesta concentració ha tingut també el suport d’altres col·lectius com els ‘iaoflautas’ i extreballadors de Ràdio Televisió Valenciana.

La PAH fa campanya ‘d’escrache’ al PP en les eleccions europees per assenyalar els responsables del bloqueig de la ILP i recordar a la ciutadania que hi ha vides en joc.

Per a la plataforma ‘el PP ha demostrat en més d’una ocasió que pot arribar a incomplir fil per randa el seu programa electoral, i cal anar a votar informats. Per açò, la PAH entra en la campanya amb ‘escrache’ silenciós, rodes de premsa, difusió en xarxes: #EscracheReloadedVLC , etc…’

‘En aquestes eleccions que decidiran el nostre futur ha d’escoltar-se la veu de la ciutadania; la veu d’aquells als qui el PP ha decidit declarar la guerra i condemnar al sofriment per mantenir els privilegis d’una banca criminal. Perquè hi ha vides en joc: si votes PP, votes contra la ILP’.

Comparteix

Icona de pantalla completa