El PP trau fins la taronja de Lizondo

A dos dies del final de la campanya electoral, González Pons, reivindica la figura del dirigent de Unió Valenciana
22 maig 2014 01:00h
González Pons i González Lizondo.
Europa Press / RedactaVeu / València

González Pons, que ha intervingut en un desdejuni informatiu organitzat per 'Fòrum Europa, Tribuna Mediterrània', ha plantejat als valencians un "contracte" amb deu compromisos "irrenunciables" per a l’eurodiputada i candidata Eva Ortiz i per a ell mateix, amb els quals defensaran l’economia, els senyals d’identitat i la llengua del País Valencià a Europa.

González Pons, al començament de la seua intervenció, ha recordat que Lizondo va mostrar al Congrés dels Diputats una taronja al president del Govern, el socialista Felipe González, "per denunciar que només tenia ulls per a algunes regions, sempre les mateixes, però no la nostra".

"Jo no sóc Vicente González Lizondo, però m'identifique amb ell. Tampoc és aquesta taronja aquella -ha dit amb una a la mà- però representa treball, esforç i orgull". "I me l’emporte a Brussel·les per  recordar cada dia quins són els meus orígens i les meues obligacions".

En aquest sentit, s’ha compromès "a treballar per la meua terra amb esforç i orgull i aquesta taronja se’n ve a Brussel·les", ha ressaltat Esteban González Pons.
 


 
next