Diari La Veu del País Valencià
Puig sosté que la dimissió de Johnson ‘arriba tard’

RedactaVeu / Almenara

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha valorat la dimissió de Lola Johnson després de ser imputada per un presumpte forat econòmic en Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) i, en aquest sentit, ha criticat que “arriba tard” i que “fins a l’últim minut l’han avalat els presidents Fabra i Rajoy.

“El problema és Fabra, el problema és el PP. Ací el que ha passat ha sigut que durant anys van balafiar 1.300 milions d’euros”, ha manifestat Puig abans de participar en un míting celebrat aquest dijous a Almenara sobre la dimissió de la secretària autonòmica de Comunicació, Lola Johnson, després de ser imputada pels presumptes delictes d’apropiació indeguda, administració deslleial i malversació de cabals públics en relació amb un presumpte forat econòmic en RTVV com a conseqüència d’una denúncia presentada per la coalició Compromís.

Ximo puig ha remarcat que “Rajoy va estar ahir –en referència al passat dijous- amb Lola Johnson” i ha insistit que el PP i el president del Consell, Alberto Fabra, hagueren hagut d’assumir la responsabilitat política “en el seu moment” i, “com vam dir els socialistes, convocar unes eleccions anticipades al costat d’aquestes europees”.

Finalment, el secretari general del PSPV ha demanat als ciutadans del País Valencià que aquest diumenge “també voten contra la corrupció de Fabra, contra la corrupció del PP i, per descomptat, perquè torne la radiotelevisió pública valenciana però aquesta vegada plural, de qualitat, en valencià i per a tots i per a totes”.

Comparteix

Icona de pantalla completa