Diari La Veu del País Valencià
El PSPV denuncia l’actitud submisa de Fabra amb Rajoy

RedactaVeu / Almenara

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, va manifestar que el passat dimecres, a Fabra, amb motiu de la visita a València de Mariano Rajoy, “solament se’l va escoltar dir: Gràcies president”.

“Gràcies per què? Per deixar-nos a la cua de les inversions, per marginar-nos en el finançament autonòmic, per ignorar la Comunitat?”, es va preguntar el secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, durant un míting celebrat dijous 22 de maig a Almenara amb la participació de Carme Chacón.

Segons Puig, els dirigents del PP “parlen de recuperació perquè mai van notar la crisi” i s’ha preguntat “per què Fabra va donar les gràcies a Rajoy”. Sobre aquest tema, va assenyalar que “Rajoy no va contestar ni quan farà justícia” amb el País Valencià “donant-nos el finançament que ens correspon i el deute històric que reconeix en altres comunitats com Extremadura”.

Com que segons Puig al president de la Generalitat, Alberto Fabra, “solament se’l va escoltar dir “gràcies president”, el dirigent socialista es va preguntar: “Gràcies per què? Per voler acabar amb la llibertat de les dones? Per pujar-nos els impostos? Per deixar-nos a la cua de les inversions? Per marginar-nos en el finançament autonòmic?

“Sembla que les gràcies li les dóna per haver-lo nomenat president”, va destacar Puig, qui assegurava que “Rajoy va perdre l’ocasió de demanar perdó als valencians”.

El líder dels socialistes valencians va insistir que ”hem de triar entre dos Europes, la dels mercats o la de política, la dels poderosos o la dels ciutadans, la dels conservadors o la de la socialdemocràcia”. Per açò, incidí que les eleccions europees són “un combat per a parar la dreta europea, espanyola i valenciana”.

Chacón: “Les ganes de canvi es noten més ací”

Per la seua banda, Carme Chacón, que va participar dijous en diversos actes electorals al País Valencià, va assenyalar que “la gent té moltes ganes de canvi” i en el País Valencià “es nota probablement millor que en cap altre lloc” .

“L’hegemonia de la dreta durant deu anys governant a Europa està aplicant receptes que estan asfixiant la nostra economia, el nostre creixement i provocant l’atur”, alertà Cachón, qui va apuntar que “aquestes polítiques són les que es poden acabar el dia 25 votant socialista a Europa”.

Comparteix

Icona de pantalla completa