Diari La Veu del País Valencià
Jordi Sebastià: ‘Hi haurà pacte PPSOE en Europa’

RedactaVeu / València.

El cap de llista de Primavera Europea, Jordi Sebastià (Compromís), ha fet una valoració de la campanya que conclou hui i que tanca aquesta vesprada i nit amb dos actes, a la ciutat de Castelló i al barri de Russafa de València. Segons Sebastià, “acaba la campanya, una campanya intensa, il·lusionant, en la qual Primavera Europea ha pogut explicar a la ciutadania quines són les seues propostes per a eixa Europa que volem, una Europa que canvie absolutament la seua direcció i que treballe per a rescatar persones”.

“Mentre que el PPSOE s’ha dedicat a fer pantomimes teatrals, en les quals semblava que s’enfrontaven, però en realitat amagaven eixe pacte que tots sabem que és el que portaran a terme al parlament europeu, nosaltres sí que hem pogut dir la nostra, quines són les nostres prioritats: rescatar les persones, donar oportunitats als nostres joves, crear ocupació, apostar per una economia sostenible, productiva i deixar d’ajudar els especuladors i els qui ens han enfonsat”, ha dit el candidat de Compromís per a l’eurocambra.

Per a Sebastià, “si hi ha alguna possibilitat de canviar Europa és la que proposa Compromís-Primavera Europea, davant d’eixe pacte que s’anuncia i que es fa real cada volta que contemplem les seues intervencions. Els representants del PPSOE han volgut tindre una campanya de perfil baix, per a desil·lusionar la gent i nosaltres apostem per tot el contrari, per dir a la gent que Europa és seua, que ens han furtat i que hem de recuperar-ho. Eixe instrument per a poder fer això és Primavera Europea”.

Comparteix

Icona de pantalla completa